СПОРЕДБА
GREE U-CROWN GWH12UB-K3DNA4F
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) A+++ (7.0/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 4450.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ 5400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ 3500/3600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ 920 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ 970 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ 720.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА 43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ОД -30 ℃  ДО 54 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА 12.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА 44.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА 40 м2
ФРЕОН R410A
ФИЛТРИ Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА 899 X 596 X 378 mm
ГАРАНЦИЈА 10 години
ИСПОРАКА Не е на лагер
39.99000-79%
промо цена
71.99000
редовна цена
НАРАЧАЈ