ACP-18CH50AEVI
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ VIVAX
ACP-18CH50AEVI
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.6/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6120.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6741.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1643 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1586 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:740.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:39.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:35.10 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:1.004 X 350 X 205 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: Не е на лагер
43.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС Висока eфикасност, jонизатор, eco mode, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи, Wi-Fi ready, ѕиден сплит системи, dc инвертер design 6.9 4.1 црна, super V-дизајн, top vivax модел, 8 °C греење, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.
ДИМЕНЗИИ
1004 350 205
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-18CH50AEQI R32
VIVAX ACP-18CH50AEQI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5280/5570 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 55 м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1W standby, турбо, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, 12 Fan Speed, безшумна опција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
35.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-18CH50AEMI R32
VIVAX ACP-18CH50AEMI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5280/5570 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 55 м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory функција, турбо, припрема за Wi-Fi ( WiFi ready ) ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
35.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-18CH50AUJI R32
VIVAX ACP-18CH50AUJI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5270/5370 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 48℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 60 м2 ФУНКЦИИ: Ноќен режим на работа, i-Feel функција, auto swing, auto рестарт, self дијагноза, soft start, тајмер, дигитален екран, заштеда на енергија, започнување со работа при низок напон,vavalve protection cover, 3 fan speeds. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
37.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ