FREE AIR GWH12AOC-K6DNA1A
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ GREE
FREE AIR GWH12AOC-K6DNA1A
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.02/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3700/4800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:822 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1116 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:650.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:32.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:850 X 575 X 350 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
39.99000-20%промотивна цена 49.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС Eдинствениот GREE клима уред со УВ лампа и внес на свеж воздух во вашиот дом!
ДИМЕНЗИИ
960 305 200
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
Charmo Premium GWH12ATBXB-K6DNA1D
GREE Charmo Premium GWH12ATBXB-K6DNA1D
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 30 м2 ФУНКЦИИ: GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet) Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
25.99000 28.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
PULAR PREMIUM GWH12AGC-K6DNA1A
GREE PULAR PREMIUM GWH12AGC-K6DNA1A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 30 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
26.99000 33.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
Charmo Arctic Pro GWH12ATCXB-K6DNA1A
GREE Charmo Arctic Pro GWH12ATCXB-K6DNA1A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3510/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -25℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
27.99000 33.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ