ACP-12CH35AESI PRO R32
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ VIVAX
ACP-12CH35AESI PRO R32
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/4.2)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4381.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1096 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1027 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:530.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:37.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.70 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, Каталистички филтер, UV стерилизација
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 495 X 270 mm
ГАРАНЦИЈА:5 години
ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер
24.99000-14%промотивна цена 28.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС Стерилизацијата на 56 °C за 30 минути ефикасно ќе ги оневозможи вирусите присутниво воздухот. ДВОЕН ФИЛТЕР Системот за двојна филтрација темелно ги елиминира штетните материи, обезбедувајќи ви свеж и чист воздух. Предфилтерот може ефикасно да го спречи ширењето на честичките во воздухот. Вториот филтер со активен јаглен ги заробува опасните гасови и мириси. УВ ЛАМБА УВ ламбата користи ултравиолетова светлина со кратки бранови, добро познато решение за стерилизација, за да ги уништи штетните честички во воздухот, што резултира со ефикасно онеспособување на вирусите и бактериите присутни во воздухот.
ДИМЕНЗИИ
835 295 208
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-12CH35AEFIs R32
VIVAX ACP-12CH35AEFIs R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3517/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -10℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 5 ГОДИНИ
22.99000 24.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AESI PRO R32
VIVAX ACP-12CH35AESI PRO R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3517/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Стерилизацијата на 56 °C за 30 минути ефикасно ќе ги оневозможи вирусите присутниво воздухот. ДВОЕН ФИЛТЕР Системот за двојна филтрација темелно ги елиминира штетните материи, обезбедувајќи ви свеж и чист воздух. Предфилтерот може ефикасно да го спречи ширењето на честичките во воздухот. Вториот филтер со активен јаглен ги заробува опасните гасови и мириси. УВ ЛАМБА УВ ламбата користи ултравиолетова светлина со кратки бранови, добро познато решение за стерилизација, за да ги уништи штетните честички во воздухот, што резултира со ефикасно онеспособување на вирусите и бактериите присутни во воздухот. ГАРАНЦИЈА: 5 ГОДИНИ
24.99000 28.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AEQIS R32
VIVAX ACP-12CH35AEQIS R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3517/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1W standby, приперма за smart wi-fi контрола, турбо, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, 12 Fan Speed, безшумна опција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 5 ГОДИНИ
25.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ