PULAR ON/OFF GWH12AGB-K3NNA1A
СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ GREE
PULAR ON/OFF GWH12AGB-K3NNA1A
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (3.3/3.61)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3250.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3250/3400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:985 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:941 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:590.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:29.20 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:782 X 540 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА: Не е на лагер
18.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС /
ДИМЕНЗИИ
779 260 185
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
FAIRY GWH12ACB-K3NNA1A
GREE FAIRY GWH12ACB-K3NNA1A
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3250/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: iFeel, тајмер, интелигентно одмрзнување, self diagnosis, cold plazma, auto restart, auto fan. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
16.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
PULAR ON/OFF GWH12AGB-K3NNA1A
GREE PULAR ON/OFF GWH12AGB-K3NNA1A
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3250/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
18.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ