ACP-12CH35REA
СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ VIVAX
ACP-12CH35REA
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (3.22/3.61)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3300.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3300/3300 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1213 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1088 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.40 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:27.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:696 X 432 X 256 mm
ГАРАНЦИЈА:5 години
ИСПОРАКА: Не е на лагер
12.99000-14%промотивна цена 14.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС /
ДИМЕНЗИИ
865 290 200
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-12CH35REA
VIVAX ACP-12CH35REA
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3300/3300 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 5 ГОДИНИ
12.99000 14.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AEX
VIVAX ACP-12CH35AEX
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3517/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, интелигентно отопување, self cleaning, 12 Fan Speed, Follow me, побрза инсталација, побрзо одржување, брзо чистење, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, manual on/off. ГАРАНЦИЈА: 5 ГОДИНИ
14.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ