PULAR ECO GWH12AGB-K6DNA1A
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ GREE
PULAR ECO GWH12AGB-K6DNA1A
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:991 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:916 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:590.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, ColdPlasma јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:732 X 550 X 330 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
21.99000-8%промотивна цена 23.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС /
ДИМЕНЗИИ
779 260 185
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
PULAR ECO GWH12AGB-K6DNA1A
GREE PULAR ECO GWH12AGB-K6DNA1A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
21.99000 23.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
LOMO LC GWH12QB-K6DNB4I
GREE LOMO LC GWH12QB-K6DNB4I
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3500 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
23.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
PULAR PREMIUM GWH12AGC-K6DNA1A
GREE PULAR PREMIUM GWH12AGC-K6DNA1A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
25.99000 27.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ