SHORAI PREMIUM RAS-B13J2KVRG-E / RAS-13J2AVRG-E
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ TOSHIBA
SHORAI PREMIUM RAS-B13J2KVRG-E / RAS-13J2AVRG-E
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.50/4.60)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1050 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1080 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:636.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:24.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:34.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:IAQ антибактериски филтер, плазма филтер со јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
60.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС • подесување во 6 различни правци на струење на воздухот • функција самочистење со антипрашест филтер, IAQ антибактериски филтрирачки систем, плазма филтер со јонизатор. • опција за Wi-Fi управување, неделен и дневен тајмер,
ДИМЕНЗИИ
798 293 241
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
SEIYA RAS-B13J2KVG-E / RAS-13J2AVG-E1
TOSHIBA SEIYA RAS-B13J2KVG-E / RAS-13J2AVG-E1
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3300/3600 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: DC Hybrid Inverter технологија, функција самочистење со антипрашлест филтер, опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со многу други дополнителни можности и функции (со доплата), EUROVENT серттификат за квалитет. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
43.49000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
SHORAI EDGE RAS-B13J2KVSG-E / RAS-13J2AVSG-E
TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B13J2KVSG-E / RAS-13J2AVSG-E
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3500/4200 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: ULTRA Pure филтер, функција самочистење со антипрашлест филтер, опција за IAQ антибактериски филтрирачки систем опција за Wi-Fi управување ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
57.99000 62.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
SHORAI PREMIUM RAS-B13J2KVRG-E / RAS-13J2AVRG-E
TOSHIBA SHORAI PREMIUM RAS-B13J2KVRG-E / RAS-13J2AVRG-E
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3500/4200 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: • подесување во 6 различни правци на струење на воздухот • функција самочистење со антипрашест филтер, IAQ антибактериски филтрирачки систем, плазма филтер со јонизатор. • опција за Wi-Fi управување, неделен и дневен тајмер, ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
60.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ