TQ50BA0EG-TQ50BA0EW
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ HISENSE
TQ50BA0EG-TQ50BA0EW
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (8.1/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5700.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1280 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1400 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1000.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.70 l/h
НИВО НА БУЧАВА:19.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:50.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина,активен карбонски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:860 X 650 X 310 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА: Не е на лагер
44.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС Јонски генератор на студена плазма,wi-fi контрола,двоен одвод на кондезат,повеќекратна заштита против корозија
ДИМЕНЗИИ
1014 315 231
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
TG50XA00G-TG50XA00W
HISENSE TG50XA00G-TG50XA00W
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5000/5600 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 55 м2 ФУНКЦИИ: Јонски генератор на студена плазма,wi-fi контрола,двоен одвод на кондезат,повеќекратна заштита против корозија ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
38.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
TQ50BA0EG-TQ50BA0EW
HISENSE TQ50BA0EG-TQ50BA0EW
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5000/5600 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 55 м2 ФУНКЦИИ: Јонски генератор на студена плазма,wi-fi контрола,двоен одвод на кондезат,повеќекратна заштита против корозија ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
44.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ