TG35VE00G-TG35VE00W
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ HISENSE
TG35VE00G-TG35VE00W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1025 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:19.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:27.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина,активен карбонски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:715 X 240 X 480 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер
26.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС Јонски генератор на студена плазма,паметна гласовна контрола,wi-fi контрола,отпорност на мувла
ДИМЕНЗИИ
950 275 208
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
TG35VE00G-TG35VE00W
HISENSE TG35VE00G-TG35VE00W
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3500/4000 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Јонски генератор на студена плазма,паметна гласовна контрола,wi-fi контрола,отпорност на мувла ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
26.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
TQ35XE0EG-TQ35XE0EW
HISENSE TQ35XE0EG-TQ35XE0EW
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3500/4100 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Јонски генератор на студена плазма,wi-fi контрола,двоен одвод на кондезат,повеќекратна заштита против корозија ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
32.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ