MUSE ECO TWH18AFD-K6DNA5B
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ TOSOT
MUSE ECO TWH18AFD-K6DNA5B
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5200.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:4600/5200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1430 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1400 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:850.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:48.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:34.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:842 X 596 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер
31.99000-20%промотивна цена 38.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, нормален sleep mode,тајмер, turbo
ДИМЕНЗИИ
1017 304 221
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
MUSE ECO TWH18AFD-K6DNA5B
TOSOT MUSE ECO TWH18AFD-K6DNA5B
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 4600/5200 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 55 м2 ФУНКЦИИ: Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, нормален sleep mode,тајмер, turbo ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
31.99000 38.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
MUSE LCLH TWH18AFD-K6DNA5D
TOSOT MUSE LCLH TWH18AFD-K6DNA5D
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5200/5300 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -22℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 60 м2 ФУНКЦИИ: Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, sleep mode, тајмер, turbo, тивок мод на работа, интелигентно одмрзнување, грејач на компресор. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
47.99000 48.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ