MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5B
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ TOSOT
MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5B
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:991 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:916 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:590.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:732 X 550 X 330 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер
30.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, нормален sleep mode,тајмер, turbo
ДИМЕНЗИИ
819 254 185
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5B
TOSOT MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5B
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, нормален sleep mode,тајмер, turbo ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
30.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
MUSE PRO LCLH TWH12AFC-K6DNA5F
TOSOT MUSE PRO LCLH TWH12AFC-K6DNA5F
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3510/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -25℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, нормален sleep mode,тајмер, turbo ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
37.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
MUSE NORDIC TWH12QD-S6DBB2A
TOSOT MUSE NORDIC TWH12QD-S6DBB2A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3530/4200 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -30℃ ДО 52℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: Произведено од GREE. Самодијагноза, Интелегентно отопување, Аuto restart, I Feel фунција, Нормален Sleep Mode,Тајмер, Турбо. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
63.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ