SET REA 35 TT
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ GORENJE
SET REA 35 TT
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1140 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1080 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:580.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:56.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:24.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер Витамин C - каталитичен + сребрени јони
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:660 X 483 X 240 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер
26.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС Ноќен режим на работ, aвтоматско работење, турбо функција, заштита од ладен воздух , LED дисплеј.
ДИМЕНЗИИ
780 270 212
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
SET REA 35 TT
GORENJE SET REA 35 TT
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3400/3900 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Ноќен режим на работ, aвтоматско работење, турбо функција, заштита од ладен воздух , LED дисплеј. ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
26.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ