G-Tech GWH12AEC-K6DNA1A
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ GREE
G-Tech GWH12AEC-K6DNA1A
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (8.50/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4500.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:875 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:952 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:750.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -22 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:33.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, плазма филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:848 X 596 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА: Не е на лагер
39.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС Вграден Wi-Fi модул, интелигентно одмрзнување, i Feel фунција, тајмер, турбо режим на работа, led дисплеј, само-дијагностика .
ДИМЕНЗИИ
945 293 225
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
LOMO LC GWH12QB-K6DNB4I
GREE LOMO LC GWH12QB-K6DNB4I
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3500 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
23.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
FAIRY LCLH GWH12ACC-K6DNA1D
GREE FAIRY LCLH GWH12ACC-K6DNA1D
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3500/3670 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -22℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: Вграден Wi-Fi модул, интелигентно одмрзнување, самопрочистување, јонизатор, турбо режим на работа, тајмер, i Feel функција, led дисплеј, ноќен режим на работа. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
29.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
FAIRY LCLH Titanium Black GWH12ACC-K6DNA1D
GREE FAIRY LCLH Titanium Black GWH12ACC-K6DNA1D
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3500/3670 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -22℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: Вграден Wi-Fi модул, интелигентно одмрзнување, самопрочистување, јонизатор, турбо режим на работа, тајмер, i Feel функција, led дисплеј, ноќен режим на работа. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
30.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ