Infinity Ultimate 42QHB12D8S / 38QHB12D8S
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ CARRIER
Infinity Ultimate 42QHB12D8S / 38QHB12D8S
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (6.8/5.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4700.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1100 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:530.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:39.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:27.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
36.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС Екстремно тивок и штедлив клима уред, најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија, функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа, Golden Fin - антикорозивен и антибактериски слој врз топлинскиот изменувач, функција на самочистење, Eurovent сертификат.
ДИМЕНЗИИ
802 297 189
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
CRYSTAL 42QHC012D8SA / 38QHC012D8S
CARRIER CRYSTAL 42QHC012D8SA / 38QHC012D8S
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3520/3800 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
32.99000 39.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
Crystal II 42QHB12D8SA / 38QHB12D8S
CARRIER Crystal II 42QHB12D8SA / 38QHB12D8S
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3520/3800 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија,функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа ,HEPA филтер, Cold Catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер Wi-Fi уред вклучен во цената ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
34.99000 41.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
Infinity Ultimate 42QHB12D8S / 38QHB12D8S
CARRIER Infinity Ultimate 42QHB12D8S / 38QHB12D8S
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3520/3800 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Екстремно тивок и штедлив клима уред, најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија, функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа, Golden Fin - антикорозивен и антибактериски слој врз топлинскиот изменувач, функција на самочистење, Eurovent сертификат. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
36.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ