ACP-09CH25AUJI R32
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ VIVAX
ACP-09CH25AUJI R32
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.2/4.05)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:2900.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2580/2700 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:750 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 48 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Bio-филтер, Филтер за прашина, Catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 540 X 260 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: Не е на лагер
18.99000-20%промотивна цена 22.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС Ноќен режим на работа, i-Feel функција, auto swing, auto рестарт, self дијагноза, soft start, тајмер, дигитален екран, заштеда на енергија, започнување со работа при низок напон,vavalve protection cover, 3 fan speeds.
ДИМЕНЗИИ
792 292 201
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-09CH25AEQI R32
VIVAX ACP-09CH25AEQI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 2640/2930 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25 м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1W standby, турбо, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, 12 Fan Speed, безшумна опција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
16.59000 19.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-09CH25AEMI R32
VIVAX ACP-09CH25AEMI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 2640/2930 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25 м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory функција, турбо, припрема за Wi-Fi ( WiFi ready ) ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
16.99000 20.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-09CH25AUJI R32
VIVAX ACP-09CH25AUJI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 2580/2700 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 48℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25 м2 ФУНКЦИИ: Ноќен режим на работа, i-Feel функција, auto swing, auto рестарт, self дијагноза, soft start, тајмер, дигитален екран, заштеда на енергија, започнување со работа при низок напон,vavalve protection cover, 3 fan speeds. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
18.99000 22.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ