TIDE GREEN AS35TAMHRA/1U35YEMFRA
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ HAIER
TIDE GREEN AS35TAMHRA/1U35YEMFRA
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3700.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1110 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:990 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:37.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:28.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 540 X 245 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
24.49000-5%нова цена 25.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС DC Inverter технологија со Intelligent Air, функција на самочистење и самодијагностицирање, можност за Wi-Fi управување,Auto-restart, 24h тајмер, оптимизиран дизајн на вентилаторот.
ДИМЕНЗИИ
820 280 195
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
TIDE GREEN AS35TAMHRA/1U35YEMFRA
HAIER TIDE GREEN AS35TAMHRA/1U35YEMFRA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3500/3600 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: DC Inverter технологија со Intelligent Air, функција на самочистење и самодијагностицирање, можност за Wi-Fi управување,Auto-restart, 24h тајмер, оптимизиран дизајн на вентилаторот. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
24.49000 25.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CLC/1U35MEEFRA
HAIER TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CLC/1U35MEEFRA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3600/3700 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -25℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: 180° sine wave DC Inverter технологија со IntelligentAir, Super Quiet mode, Comfortable sleep mode - режими на работа , Eurovent сертификат, можност за Wi-Fi управување, функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
26.99000 28.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
FLEXIS AS35S2SF1FA/1U35S2SM1FA
HAIER FLEXIS AS35S2SF1FA/1U35S2SM1FA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3500/4200 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: A-PAM DC Inverter технологија со IntelligentAir, super Quiet mode, comfortable sleep mode - режими на работа, LED дисплеј во боја, Wi-Fi уред вклучен во цената, вграден Eco sensor, dry функција за одвлажување и можност за 3М Purify Filter, функција Clean Air за активно прочистување на воздухот од вируси, бактерии и прашина, функција на самочистење и самодијагностицирање, аuto-restart, Real Clock Timer. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
41.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ