TUNDRA GREEN AS50TDDHRA-CL/1U50MEEFRA
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ HAIER
TUNDRA GREEN AS50TDDHRA-CL/1U50MEEFRA
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5800.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1460 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1400 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1000.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:44.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.60 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:33.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
38.49000-5%нова цена 40.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС 180° sine wave DC Inverter технологија со IntelligentAir, Super Quiet mode, Comfortable sleep mode - режими на работа , Eurovent сертификат, можност за Wi-Fi управување, функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер.
ДИМЕНЗИИ
1008 318 225
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
TUNDRA GREEN AS50TDDHRA-CL/1U50MEEFRA
HAIER TUNDRA GREEN AS50TDDHRA-CL/1U50MEEFRA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5000/5200 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -25℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 60 м2 ФУНКЦИИ: 180° sine wave DC Inverter технологија со IntelligentAir, Super Quiet mode, Comfortable sleep mode - режими на работа , Eurovent сертификат, можност за Wi-Fi управување, функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
38.49000 40.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
FLEXIS AS50S2SF1FA/1U50S2SJFA
HAIER FLEXIS AS50S2SF1FA/1U50S2SJFA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5200/6000 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 60 м2 ФУНКЦИИ: A-PAM DC Inverter технологија со IntelligentAir, super Quiet mode, comfortable sleep mode - режими на работа, LED дисплеј во боја, Wi-Fi уред вклучен во цената, вграден Eco sensor, dry функција за одвлажување и можност за 3М Purify Filter, функција Clean Air за активно прочистување на воздухот од вируси, бактерии и прашина, функција на самочистење и самодијагностицирање, аuto-restart, Real Clock Timer. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
51.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ