FAIRY LCLH GWH18ACD-K6DNA1D
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ GREE
FAIRY LCLH GWH18ACD-K6DNA1D
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7/4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5200/5300 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1528 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1410 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:800.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:45.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -22 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:45.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:965 X 700 X 396 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер
49.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС Вграден Wi-Fi модул, интелигентно одмрзнување, самопрочистување, јонизатор, турбо режим на работа, тајмер, i Feel функција, led дисплеј, ноќен режим на работа.
ДИМЕНЗИИ
1013 307 221
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
PULAR PREMIUM GWH18AGD-K6DNA1A
GREE PULAR PREMIUM GWH18AGD-K6DNA1A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 4600/5200 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 55 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
35.99000 39.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
LOMO LC GWH18QD-K6DNB4B
GREE LOMO LC GWH18QD-K6DNB4B
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 4600/5200 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 55 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
39.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
FAIRY LCLH GWH18ACD-K6DNA1D
GREE FAIRY LCLH GWH18ACD-K6DNA1D
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5200/5300 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -22℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 60 м2 ФУНКЦИИ: Вграден Wi-Fi модул, интелигентно одмрзнување, самопрочистување, јонизатор, турбо режим на работа, тајмер, i Feel функција, led дисплеј, ноќен режим на работа. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
49.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ