ACP-12CH35AEX
СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ VIVAX
ACP-12CH35AEX
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (3.21/3.61)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3517.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3810.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1095 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1015 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:568.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.70 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА:5 години
ИСПОРАКА: Не е на лагер
14.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, интелигентно отопување, self cleaning, 12 Fan Speed, Follow me, побрза инсталација, побрзо одржување, брзо чистење, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, manual on/off.
ДИМЕНЗИИ
805 285 194
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-12CH35REA
VIVAX ACP-12CH35REA
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3300/3300 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 5 ГОДИНИ
12.99000 14.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AEX
VIVAX ACP-12CH35AEX
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3517/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, интелигентно отопување, self cleaning, 12 Fan Speed, Follow me, побрза инсталација, побрзо одржување, брзо чистење, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, manual on/off. ГАРАНЦИЈА: 5 ГОДИНИ
14.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ