MSZ-SF50VE/MUZ-SF50VE
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ MITSUBISHI
MSZ-SF50VE/MUZ-SF50VE
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.2/4.4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5400.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1660 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1700 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:720.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: l/h
НИВО НА БУЧАВА:58.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:55.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2
ФРЕОН:Еколошки фреон
ФИЛТРИ:Purifying филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:798 X 299 X 195 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: Не е на лагер
74.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС /
ДИМЕНЗИИ
798 299 195
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
MSZ-HJ50VA/MUZ-HJ50VA
MITSUBISHI MSZ-HJ50VA/MUZ-HJ50VA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+ МОЌНОСТ: 5000/5400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -10℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 60 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
54.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
MSZ-HR50VF/MUZ-HR50VF
MITSUBISHI MSZ-HR50VF/MUZ-HR50VF
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5000/5400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -10℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 60 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
65.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
MSZ-SF50VE/MUZ-SF50VE
MITSUBISHI MSZ-SF50VE/MUZ-SF50VE
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5000/5800 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 60 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
74.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ