TC32H3-12410B
СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ TESLA
TC32H3-12410B
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): B (3.02/3.41)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3200.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1060 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1025 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:500.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:28.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Јонизатор, Технологијата за елиминација на мувла и бактерии
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:745 X 250 X 195 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: Не е на лагер
12.99000-14%промотивна цена 14.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС Tехнологијата за елиминација на мувла и бактерии, restart, одмрзнување, тивок режим на работа и автоматска дијагностика.
ДИМЕНЗИИ
745 250 195
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
TC32H3-12410B
TESLA TC32H3-12410B
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: B МОЌНОСТ: 3200/3500 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Tехнологијата за елиминација на мувла и бактерии, restart, одмрзнување, тивок режим на работа и автоматска дијагностика. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
12.99000 14.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
TA33FFLL-12410A
TESLA TA33FFLL-12410A
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3300/3450 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 45℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
13.99000 14.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ