FTXB35C/RXB35C
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ DAIKIN
FTXB35C/RXB35C
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+ (6.05/4.06)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3800.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3300/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1030 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:940 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:606.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: l/h
НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:/
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:658 X 550 X 275 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
37.90000 НАРАЧАЈ
ОПИС Comfort режим, 24 часовен тајмер, рамен преден стилски панел, инфрацрвен далечински управувач.
ДИМЕНЗИИ
770 283 216
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
FTXB35C/RXB35C
DAIKIN FTXB35C/RXB35C
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+ МОЌНОСТ: 3300/3500 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Comfort режим, 24 часовен тајмер, рамен преден стилски панел, инфрацрвен далечински управувач. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
37.90000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
FTXF35A/RXF35A
DAIKIN FTXF35A/RXF35A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3300/3500 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Економичен режим, комфорт проток на воздух, моќен режим на работа, 24 часовен тајмер,беззвучна работа на внатрешната единица, онлајн контролер (опционално)- управување на внатрешната единица преку мобилна аплиакција од било каде, преку локална мрежа или интернет. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
45.50000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ