ACP-09PT25AEF
МОБИЛНИ КЛИМА УРЕДИ VIVAX
ACP-09PT25AEF
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (2.6/2.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:2600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:0.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:NULL W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:350.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:51.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -5 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:26.60 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:0.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:/
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:0 X 0 X 0 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер
10.99000-44%промотивна цена 15.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС 0.5 W standby, memory функција (auto-restart), anti cool air design, oдвлажнување, тајмер, sleep mode, led display, прикажување на само диагноза, повеќенасочни позиции, самоиспарувачки систем.
ДИМЕНЗИИ
454 700 365
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-09PT25AEF
VIVAX ACP-09PT25AEF
ТИП: МОБИЛНИ КЛИМА УРЕДИ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 2600 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -5℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25 м2 ФУНКЦИИ: 0.5 W standby, memory функција (auto-restart), anti cool air design, oдвлажнување, тајмер, sleep mode, led display, прикажување на само диагноза, повеќенасочни позиции, самоиспарувачки систем. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
10.99000 15.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-09PT25AEH
VIVAX ACP-09PT25AEH
ТИП: МОБИЛНИ КЛИМА УРЕДИ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+ МОЌНОСТ: 2600/2500 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД ℃ ДО ℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25 м2 ФУНКЦИИ: 0.5 W standby, memory функција (auto-restart), аnti cool air design, oдвлажнување, тајмер, sleep mode, led display, прикажување на само диагноза, повеќенасочни позиции, самоиспарувачки систем. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
17.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ