ASYG-12KMTA / AOYG-12KMTA
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ FUJITSU
ASYG-12KMTA / AOYG-12KMTA
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.3/4.4)
419
ASYG-12KMTA / AOYG-12KMTA
43490
1.00
0.75
fiksna-cena
/
35
12-48
2
3900.00
5300.00
3.5
935
960
3400/4000
Филтер за прашина
1.80
700.00
40.00
-15
46
834
270
222
663
541
290
10.00
25.00
R32
2020-01-18-14-28-32kpca_5d29ad57cadf3.png
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
FUJITSU
3.5
slajder
A++
7.3
4.4
0
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3900.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:935 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:960 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:700.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:663 X 541 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
43.49000 НАРАЧАЈ СПОРЕДИ
ОПИС /
ДИМЕНЗИИ
834 270 222
ASYG-12KMTA / AOYG-12KMTA
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.3/4.4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3900.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:935 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:960 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:700.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:834 X 270 X 222 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:663 X 541 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
ОПИС:/
43.490ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
FAIRY LCLH GWH12ACC-K6DNA1D
GREE FAIRY LCLH GWH12ACC-K6DNA1D
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -22℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40м2 ФУНКЦИИ: Вграден Wi-Fi модул, интелигентно одмрзнување, самопрочистување, јонизатор, турбо режим на работа, тајмер, i Feel функција, led дисплеј, ноќен режим на работа. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
29.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
12ASW - H12A4/JAR3DI-EU
AUX 12ASW - H12A4/JAR3DI-EU
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Led дисплеј, i-feel функција за дување, blue fin кондензаторска технологија. ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
22.49000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
SUZUMI PLUS RAS-13PKVSG-E/RAS-13PAVSG-E
TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-13PKVSG-E/RAS-13PAVSG-E
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40м2 ФУНКЦИИ: Опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со можност за неделен тајмер со 4 дневни поставувања, „Hi-Power“, „8ºC (заштита од замрзнување)“ функции (со доплата), 7во1 IAQ антибактериски филтрирачки систем, функција на самочистење, EUROVENT сертификат за квалитет. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
51.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ