MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5A
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ TOSOT
MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5A
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
405
MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5A
19990
1.25
0.75
22990
promo-cena
Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, нормален sleep mode,тајмер, turbo
35
vednas
3
3600.00
4400.00
3.5
997
941
3200/3400
Филтер за прашина
1.40
550.00
42.00
-15
43
819
254
185
848
596
320
8.50
31.00
R32
ikona-a-plus3.jpg,ikona-bio-filter.jpg,ikona-dust-filter.jpg,ikona-R32-freon.jpg,ikona-greenje-15.jpg,ikona-G10-inverter.jpg,ikona-ladenje-15.jpg,ikona-sleep-mode.jpg,ikona-self-cleaning.jpg,ikona-odmrznuvanje.jpg,ikona-greenje8.jpg,ikona-samo-dijagnostika.jpg,ikona-tajmer.jpg,ikona-turbo.jpg,ikona-wifi.jpg,ikona-auto.jpg,ikona-ifeel.jpg,ikona-memory.jpg
2019-12-18-16-25-57museeco.png,2019-12-18-15-33-29muse2.png
2020-01-08-20-52-42muse-eco-fb1.png
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
TOSOT
3.5
slajder
A++
6.1
4.0
158
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:997 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:941 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:31.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:848 X 596 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
19.99000-14%
промотивна цена
22.99000
редовна цена

НАРАЧАЈСПОРЕДИ
ОПИС Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, нормален sleep mode,тајмер, turbo
ДИМЕНЗИИ
819 254 185
MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5A
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:997 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:941 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:31.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:819 X 254 X 185 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:848 X 596 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
ОПИС:Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, нормален sleep mode,тајмер, turbo
19.990ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
CS-TZ35TKEW
PANASONIC CS-TZ35TKEW
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
44.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
TIDE GREEN AS35TAMHRA/1U35YEMFRA
HAIER TIDE GREEN AS35TAMHRA/1U35YEMFRA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: DC Inverter технологија со Intelligent Air, функција на самочистење и самодијагностицирање, можност за Wi-Fi управување,Auto-restart, 24h тајмер, оптимизиран дизајн на вентилаторот. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
24.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
MSZ-SF35VE/MUZ-SF35VE
MITSUBISHI MSZ-SF35VE/MUZ-SF35VE
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
49.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ