SET REA 35 TT
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ GORENJE
SET REA 35 TT
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4)
399
SET REA 35 TT
26990
1.50
1.00
fiksna-cena
Ноќен режим на работ, aвтоматско работење, турбо функција, заштита од ладен воздух , LED дисплеј.
35
12-48
2
4000.00
4200.00
3.5
1140
1080
3400/3900
Филтер Витамин C - каталитичен + сребрени јони
1.20
580.00
56.00
-15
43
780
270
212
660
483
240
7.50
24.00
R32
ikona-a-plus3.jpg,ikona-vitaminC-filter.jpg,ikona-R32-freon.jpg,ikona-auto.jpg,ikona-turbo.jpg,ikona-dust-filter.jpg,ikona-greenje-15.jpg,ikona-odmrznuvanje.jpg,ikona-tajmer.jpg
2019-11-11-12-21-34gorenjeR32.png
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
GORENJE
3.5
slajder
A++
6.1
4
5
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1140 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1080 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:580.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:56.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:24.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер Витамин C - каталитичен + сребрени јони
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:660 X 483 X 240 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
26.99000 НАРАЧАЈ СПОРЕДИ
ОПИС Ноќен режим на работ, aвтоматско работење, турбо функција, заштита од ладен воздух , LED дисплеј.
ДИМЕНЗИИ
780 270 212
SET REA 35 TT
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1140 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1080 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:580.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:56.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:24.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер Витамин C - каталитичен + сребрени јони
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:780 X 270 X 212 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:660 X 483 X 240 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
ОПИС:Ноќен режим на работ, aвтоматско работење, турбо функција, заштита од ладен воздух , LED дисплеј.
26.990ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-12CH35AERI R32 Red
VIVAX ACP-12CH35AERI R32 Red
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
28.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
MSZ-LN35VE/MUZ-LN35VE
MITSUBISHI MSZ-LN35VE/MUZ-LN35VE
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
79.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
MUSE LCLH TWH12AFC-K6DNA5D
TOSOT MUSE LCLH TWH12AFC-K6DNA5D
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -22℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40м2 ФУНКЦИИ: Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, sleep mode, тајмер, turbo, тивок мод на работа, интелигентно одмрзнување, грејач на компресор. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
25.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ