G-Tech GWH12AEC-K6DNA1A
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ GREE
G-Tech GWH12AEC-K6DNA1A
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.50/4.6)
392
G-Tech GWH12AEC-K6DNA1A
39990
1.50
1.00
41990
nova-cena
Вграден Wi-Fi модул, интелигентно одмрзнување, i Feel фунција, тајмер, турбо режим на работа, led дисплеј, само-дијагностика .
40
12-48
10
4500.00
4800.00
3.5
875
952
3500/3810
Филтер за прашина, плазма филтер
1.40
750.00
43.00
-22
43
945
293
225
848
596
320
14.00
33.50
R32
ikona-a-plus4.jpg,ikona-R32-freon.jpg,ikona-wifi.jpg,ikona-turbo.jpg,ikona-auto.jpg,ikona-samo-dijagnostika.jpg,ikona-ifeel.jpg,ikona-sleep-mode.jpg,ikona-coldPlasma-filter.jpg,ikona-greenje8.jpg,ikona-tajmer.jpg,ikona-odmrznuvanje.jpg,ikona-dust-filter.jpg,ikona-greac1.jpg,ikona-greac2.jpg,ikona-greenje-20.jpg,ikona-G10-inverter.jpg,ikona-jonizator.jpg,ikona-ladenje-15.jpg,ikona-self-cleaning.jpg,ikona-eco-mode.jpg,ikona-besumna.jpg,ikona-memory.jpg
2019-10-16-11-45-00g-tech-k1(002).png,2019-10-16-11-45-00g-tech-k2(002).png
2020-01-08-20-21-43g-tech.jpg
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
GREE
3.5
A+++
8.50
4.6
14
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4500.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:875 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:952 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:750.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -22 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:33.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, плазма филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:848 X 596 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
39.99000-4%
нова цена
41.99000
стара цена

НАРАЧАЈСПОРЕДИ
ОПИС Вграден Wi-Fi модул, интелигентно одмрзнување, i Feel фунција, тајмер, турбо режим на работа, led дисплеј, само-дијагностика .
ДИМЕНЗИИ
945 293 225
G-Tech GWH12AEC-K6DNA1A
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.50/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4500.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:875 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:952 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:750.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -22 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:33.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, плазма филтер
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:945 X 293 X 225 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:848 X 596 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
ОПИС:Вграден Wi-Fi модул, интелигентно одмрзнување, i Feel фунција, тајмер, турбо режим на работа, led дисплеј, само-дијагностика .
39.990ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-12CH35AERI R32 Red
VIVAX ACP-12CH35AERI R32 Red
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
28.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
AC120 ECO M INVERTER
HYUNDAI AC120 ECO M INVERTER
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 30м2 ФУНКЦИИ: Led диспеј , аутостар, помала потрошувачка. ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
23.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF
MITSUBISHI MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -10℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
43.19000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ