CS-FZ35UKE
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ PANASONIC
CS-FZ35UKE
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.1)
384
CS-FZ35UKE
34990
1.00
0.75
40990
promo-cena
Тајмер, аuto reset, turbo mode, sleep mode.
35
12-48
3
3900.00
4400.00
3.5
1070
1050
3400/3840
Филтер за прашина
2.00
800.00
38.00
-15
43
850
290
199
780
542
289
8.00
27.00
R32
2019-07-10-15-22-1011111CS-FZ35UKE.png
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
PANASONIC
3.5
slajder
A++
6.1
4.1
1
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3900.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3840 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1070 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:800.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:27.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 542 X 289 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
34.99000-16%
промотивна цена
40.99000
редовна цена

НАРАЧАЈСПОРЕДИ
ОПИС Тајмер, аuto reset, turbo mode, sleep mode.
ДИМЕНЗИИ
850 290 199
CS-FZ35UKE
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3900.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3840 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1070 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:800.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:27.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:850 X 290 X 199 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 542 X 289 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
ОПИС:Тајмер, аuto reset, turbo mode, sleep mode.
34.990ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
FTXB35C/RXB35C
DAIKIN FTXB35C/RXB35C
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Comfort режим, 24 часовен тајмер, рамен преден стилски панел, инфрацрвен далечински управувач. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
37.19000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
SUZUMI PLUS RAS-13PKVSG-E/RAS-13PAVSG-E
TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-13PKVSG-E/RAS-13PAVSG-E
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40м2 ФУНКЦИИ: Опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со можност за неделен тајмер со 4 дневни поставувања, „Hi-Power“, „8ºC (заштита од замрзнување)“ функции (со доплата), 7во1 IAQ антибактериски филтрирачки систем, функција на самочистење, EUROVENT сертификат за квалитет. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
51.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5A
TOSOT MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, нормален sleep mode,тајмер, turbo ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
19.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ