ACP-12CH35AUJI R32
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ VIVAX
ACP-12CH35AUJI R32
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.05)
373
ACP-12CH35AUJI R32
24990
1.50
1.00
25990
nova-cena
Ноќен режим на работа, i-Feel функција, auto swing, auto рестарт, self дијагноза, soft start, тајмер, дигитален екран, заштеда на енергија, започнување со работа при низок напон,vavalve protection cover, 3 fan speeds.
35
vednas
3
3600.00
3700.00
3.5
1090
970
3500/3500
Bio-филтер, Филтер за прашина, Catalyst филтер
1.40
600.00
42.10
-15
48
792
292
201
720
540
260
8.00
25.00
R32
ikona-a-plus3.jpg,ikona-bio-filter.jpg,ikona-dust-filter.jpg,ikona-R32-freon.jpg,ikona-greac1.jpg,ikona-greac2.jpg,ikona-greenje-15.jpg,ikona-ladenje-15.jpg,ikona-sleep-mode.jpg,ikona-self-cleaning.jpg,ikona-odmrznuvanje.jpg,ikona-samo-dijagnostika.jpg,ikona-tajmer.jpg,ikona-turbo.jpg,ikona-wifi.jpg,ikona-auto.jpg,ikona-besumna.jpg,ikona-ifeel.jpg,ikona-memory.jpg
2019-04-23-15-15-13newwwwAEUJIi.png
2019-05-03-17-56-50AERI-fb-3.png
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
VIVAX
3.5
A++
6.2
4.05
16
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3700.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1090 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:970 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.10 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 48 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Bio-филтер, Филтер за прашина, Catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 540 X 260 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
24.99000-3%
нова цена
25.99000
стара цена

НАРАЧАЈСПОРЕДИ
ОПИС Ноќен режим на работа, i-Feel функција, auto swing, auto рестарт, self дијагноза, soft start, тајмер, дигитален екран, заштеда на енергија, започнување со работа при низок напон,vavalve protection cover, 3 fan speeds.
ДИМЕНЗИИ
792 292 201
ACP-12CH35AUJI R32
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.05)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3700.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1090 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:970 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.10 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 48 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Bio-филтер, Филтер за прашина, Catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:792 X 292 X 201 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 540 X 260 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
ОПИС:Ноќен режим на работа, i-Feel функција, auto swing, auto рестарт, self дијагноза, soft start, тајмер, дигитален екран, заштеда на енергија, започнување со работа при низок напон,vavalve protection cover, 3 fan speeds.
24.990ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-12CH35AERI R32 Black
VIVAX ACP-12CH35AERI R32 Black
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
28.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
CS/CU-KE35TKE
PANASONIC CS/CU-KE35TKE
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Made in Malesia ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
32.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
MSZ-LN35VE/MUZ-LN35VE
MITSUBISHI MSZ-LN35VE/MUZ-LN35VE
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
79.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ