TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CL/1U35MEEFRA
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ HAIER
TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CL/1U35MEEFRA
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.1)
357
TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CL/1U35MEEFRA
27990
1.25
0.75
fiksna-cena
180° sine wave DC Inverter технологија со IntelligentAir, Super Quiet mode, Comfortable sleep mode - режими на работа , Eurovent сертификат, можност за Wi-Fi управување, функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер.
35
12-48
3
4000.00
4600.00
3.5
1100
1000
3600/3700
Анти бактериски филтер
1.60
550.00
38.00
-25
43
820
280
195
800
550
280
8.80
28.00
R32
ikona-a-plus3.jpg,ikona-bio-filter.jpg,ikona-dust-filter.jpg,ikona-R32-freon.jpg,ikona-sleep-mode.jpg,ikona-eco-mode.jpg,ikona-self-cleaning.jpg,ikona-odmrznuvanje.jpg,ikona-samo-dijagnostika.jpg,ikona-tajmer.jpg,ikona-auto.jpg,ikona-besumna.jpg,ikona-memory.jpg,ikona-wifi.jpg
2019-08-10-15-38-392019-08-10-15-37-07undra.png,2019-02-27-13-05-13haier-tundra-green-13_1.jpg
2019-02-27-13-35-5912ka-fb1.png
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
HAIER
3.5
slajder
A++
6.4
4.1
1
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4600.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3600/3700 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1000 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:28.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
27.99000 НАРАЧАЈ СПОРЕДИ
ОПИС 180° sine wave DC Inverter технологија со IntelligentAir, Super Quiet mode, Comfortable sleep mode - режими на работа , Eurovent сертификат, можност за Wi-Fi управување, функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер.
ДИМЕНЗИИ
820 280 195
TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CL/1U35MEEFRA
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4600.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3600/3700 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1000 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:28.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:820 X 280 X 195 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
ОПИС:180° sine wave DC Inverter технологија со IntelligentAir, Super Quiet mode, Comfortable sleep mode - режими на работа , Eurovent сертификат, можност за Wi-Fi управување, функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер.
27.990ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-12CH35AERI R32 Black
VIVAX ACP-12CH35AERI R32 Black
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
28.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
FTXF35A/RXF35A
DAIKIN FTXF35A/RXF35A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Економичен режим, комфорт проток на воздух, моќен режим на работа, 24 часовен тајмер,беззвучна работа на внатрешната единица, онлајн контролер (опционално)- управување на внатрешната единица преку мобилна аплиакција од било каде, преку локална мрежа или интернет. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
43.29000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
CH-S12FTXLA ARCTIC
C&H CH-S12FTXLA ARCTIC
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -25℃ ДО 48℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: IFeel функција, Turbo фунција, Wi-Fi управување, грејач на шасија и грејач на компресор, електронски експанзионен вентил, ја исполнува целосно EU energy directive for ErP (Energy related Products) № 626/2011/EU SEER A+++ and SCOP A+++, оптимизиран софтвер и изменувачи димензионирани за работа на ниски температури. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
31.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ