ACP-12CH35AEAC
СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ VIVAX
ACP-12CH35AEAC
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):C (2.8/3.2)
291
ACP-12CH35AEAC
12990
1.00
0.75
14990
promo-cena
Самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, индикатор за истекување на гасот за разладување, 12 Fan Speed, двосмерен одвод на кондензат
35
vednas
3
3223.00
3370.00
3.5
1200
1100
3223/3370
Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
1.00
403.00
41.50
-7
43
805
285
194
773
552
287
8.10
27.60
R410A
ikona-dust-filter.jpg,ikona-R410-freon.jpg,ikona-sleep-mode.jpg,ikona-memory.jpg,ikona-odmrznuvanje.jpg,ikona-self-cleaning.jpg,ikona-samo-dijagnostika.jpg,ikona-tajmer.jpg,ikona-turbo.jpg,ikona-auto.jpg,ikona-besumna.jpg
2019-04-10-12-50-16aeac.png,2019-04-10-12-50-16stranicnaaeac.png
2018-05-06-20-00-59fb1.png
3.3kW ( 12ka ) стандард сплит систем. 3години гаранција! БЕСПЛАТНА испорака!
СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ
VIVAX
3.5
C
2.8
3.2
0
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3223.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3223/3370 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1100 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:403.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:41.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.10 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:27.60 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:773 X 552 X 287 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Не е на лагер
12.99000-14%
промотивна цена
14.99000
редовна цена

НАРАЧАЈСПОРЕДИ
ОПИС Самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, индикатор за истекување на гасот за разладување, 12 Fan Speed, двосмерен одвод на кондензат
ДИМЕНЗИИ
805 285 194
ACP-12CH35AEAC
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):C (2.8/3.2)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3223.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3223/3370 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1100 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:403.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:41.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.10 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:27.60 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:805 X 285 X 194 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:773 X 552 X 287 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Не е на лагер
ОПИС:Самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, индикатор за истекување на гасот за разладување, 12 Fan Speed, двосмерен одвод на кондензат
12.990ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
FAIRY GWH12ACB-K3NNA1A
GREE FAIRY GWH12ACB-K3NNA1A
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: iFeel, тајмер, интелигентно одмрзнување, self diagnosis, cold plazma, auto restart, auto fan. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
13.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AEX
VIVAX ACP-12CH35AEX
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, интелигентно отопување, self cleaning, 12 Fan Speed, Follow me, побрза инсталација, побрзо одржување, брзо чистење, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, manual on/off. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
14.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AEAC
VIVAX ACP-12CH35AEAC
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: C МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, индикатор за истекување на гасот за разладување, 12 Fan Speed, двосмерен одвод на кондензат ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
12.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ