ACP-12CH35AEX
СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ VIVAX
ACP-12CH35AEX
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (3.21/3.61)
285
ACP-12CH35AEX
14990
1.50
1.00
0
fiksna-cena
Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, интелигентно отопување, self cleaning, 12 Fan Speed, Follow me, побрза инсталација, побрзо одржување, брзо чистење, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, manual on/off.
35
vednas
3
3517.00
3810.00
3.5
1095
1015
3517/3810
Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
1.20
568.00
41.00
-7
43
805
285
194
770
555
300
7.70
30.00
R410A
ikona-a-plus1.jpg,ikona-bio-filter.jpg,ikona-dust-filter.jpg,ikona-R410-freon.jpg,ikona-sleep-mode.jpg,ikona-eco-mode.jpg,ikona-self-cleaning.jpg,ikona-on-off.jpg,ikona-samo-dijagnostika.jpg,ikona-tajmer.jpg,ikona-turbo.jpg
2019-05-03-14-12-372019-04-10-13-45-21aex.png
2019-05-03-14-05-15aex.png
СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ
VIVAX
3.5
A
3.21
3.61
8
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3517.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3810.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1095 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1015 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:568.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.70 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
14.99000 НАРАЧАЈ СПОРЕДИ
ОПИС Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, интелигентно отопување, self cleaning, 12 Fan Speed, Follow me, побрза инсталација, побрзо одржување, брзо чистење, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, manual on/off.
ДИМЕНЗИИ
805 285 194
ACP-12CH35AEX
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (3.21/3.61)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3517.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3810.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1095 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1015 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:568.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.70 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:805 X 285 X 194 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
ОПИС:Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, интелигентно отопување, self cleaning, 12 Fan Speed, Follow me, побрза инсталација, побрзо одржување, брзо чистење, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, manual on/off.
14.990ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-12CH35AEX
VIVAX ACP-12CH35AEX
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, интелигентно отопување, self cleaning, 12 Fan Speed, Follow me, побрза инсталација, побрзо одржување, брзо чистење, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, manual on/off. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
14.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
AC120 ECO M
HYUNDAI AC120 ECO M
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Led диспеј , аутостарт. ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
15.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
12ASW - H12F4/FCRI
AUX 12ASW - H12F4/FCRI
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -5℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 1 ГОДИНИ
15.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ