FAIRY GWH12ACB-K3NNA1A
СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ GREE
FAIRY GWH12ACB-K3NNA1A
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (3.21/3.61)
282
FAIRY GWH12ACB-K3NNA1A
13990
1.00
0.75
15990
promo-cena
iFeel, тајмер, интелигентно одмрзнување, self diagnosis, cold plazma, auto restart, auto fan.
35
vednas
10
3250.00
3400.00
3.5
1012
941
3250/3400
Филтер за прашина
1.20
550.00
42.00
-7
43
819
256
185
776
540
320
8.50
30.00
R410A
ikona-a-plus1.jpg,ikona-bio-filter.jpg,ikona-dust-filter.jpg,ikona-R410-freon.jpg,ikona-jonizator.jpg,ikona-odmrznuvanje.jpg,ikona-tajmer.jpg,ikona-on-off.jpg,ikona-eco-mode.jpg,ikona-samo-dijagnostika.jpg,ikona-turbo.jpg,ikona-auto.jpg,ikona-ifeel.jpg,ikona-memory.jpg,ikona-sleep-mode.jpg
2018-02-01-14-41-17Untitle333.png
2018-06-13-18-10-37FAIRY-fb1.png
3.4kw ( 12ka ) стандард сплит клима уред. Бесплатна достава, 10г. гаранција!
СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ
GREE
3.5
slajder
A
3.21
3.61
24
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3250.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3250/3400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1012 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:941 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:776 X 540 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
13.99000-13%
промотивна цена
15.99000
редовна цена

НАРАЧАЈСПОРЕДИ
ОПИС iFeel, тајмер, интелигентно одмрзнување, self diagnosis, cold plazma, auto restart, auto fan.
ДИМЕНЗИИ
819 256 185
FAIRY GWH12ACB-K3NNA1A
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (3.21/3.61)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3250.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3250/3400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1012 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:941 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:819 X 256 X 185 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:776 X 540 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
ОПИС:iFeel, тајмер, интелигентно одмрзнување, self diagnosis, cold plazma, auto restart, auto fan.
13.990ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
FAIRY GWH12ACB-K3NNA1A
GREE FAIRY GWH12ACB-K3NNA1A
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: iFeel, тајмер, интелигентно одмрзнување, self diagnosis, cold plazma, auto restart, auto fan. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
13.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AES
VIVAX ACP-12CH35AES
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Висока eфикасност, прикажување на само дијагноза, 1 W standby, заштита на вентил надворешна единица, интелегентно отопување, јонизтор, индикатор за истекување на гасот за разладување, self cleaning, 12 fan speed, follow me, побрза инсталација, побрзо одржување, брзо чистење, eдинствен дизајн, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, мanual on/off. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
16.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AEAC
VIVAX ACP-12CH35AEAC
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: C МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, индикатор за истекување на гасот за разладување, 12 Fan Speed, двосмерен одвод на кондензат ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
13.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ