MSZ-WN25VA/MUZ-WN25VA
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ MITSUBISHI
MSZ-WN25VA/MUZ-WN25VA
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.1)
270
MSZ-WN25VA/MUZ-WN25VA
34990
37990
promo-cena
/
25
proverka
3
3000.00
3500.00
2.5
710
850
2500/3150
Филтер за прашина, јонизатор, био филтер
1.20
570.00
50.00
-15
46
799
290
232
699
538
249
9.00
24.00
R410A
ikona-a-plus3.jpg,ikona-bio-filter.jpg,ikona-dust-filter.jpg,ikona-R410-freon.jpg,ikona-greenje-15.jpg,ikona-jonizator.jpg,ikona-sleep-mode.jpg,ikona-self-cleaning.jpg,ikona-odmrznuvanje.jpg,ikona-wifi-ready.jpg,ikona-auto.jpg,ikona-samo-dijagnostika.jpg,ikona-memory.jpg,ikona-tajmer.jpg
2017-10-30-16-56-41wn-va-1200x800.png
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
MITSUBISHI
2.5
A++
6.2
4.1
0
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/3150 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:710 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:850 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:570.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:50.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:24.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:25 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, јонизатор, био филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:699 X 538 X 249 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Не е на лагер
34.99000-7%
промотивна цена
37.99000
редовна цена

НАРАЧАЈСПОРЕДИ
ОПИС /
ДИМЕНЗИИ
799 290 232
MSZ-WN25VA/MUZ-WN25VA
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/3150 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:710 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:850 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:570.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:50.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:24.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:25 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, јонизатор, био филтер
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:799 X 290 X 232 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:699 X 538 X 249 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Не е на лагер
ОПИС:/
34.990ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-09CH25AEMI R32
VIVAX ACP-09CH25AEMI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 2.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory функција, турбо, припрема за Wi-Fi ( WiFi ready ) ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
20.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-09CH25AERI R32
VIVAX ACP-09CH25AERI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 2.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25м2 ФУНКЦИИ: Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-15°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
24.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
SUZUMI PLUS RAS-10PKVSG-E/RAS-10PAVSG-E
TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-10PKVSG-E/RAS-10PAVSG-E
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 2.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 30м2 ФУНКЦИИ: Опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со можност за неделен тајмер со 4 дневни поставувања, „Hi-Power“, „8ºC (заштита од замрзнување)“ функции (со доплата), 7во1 IAQ антибактериски филтрирачки систем, функција на самочистење, EUROVENT сертификат за квалитет. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
44.69000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ