12 ION++S
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ KYATO
12 ION++S
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
268
12 ION++S
17990
0.75
0.50
22990
promo-cena
Автоматска дијагностика, i-Feel фунција, auto restart, sleep mode
35
vednas
3
3700.00
3800.00
3.5
1070
1070
3500/3500
Филтер за прашина, јонизатор
1.60
550.00
42.00
-15
47
750
285
200
720
545
255
8.50
27.50
R410A
ikoni-specifikacii,ikona-a-plus3.jpg,ikona-bio-filter.jpg,ikona-dust-filter.jpg,ikona-R410-freon.jpg,ikona-greenje-15.jpg,ikona-jonizator.jpg,ikona-sleep-mode.jpg,ikona-self-cleaning.jpg,ikona-odmrznuvanje.jpg,ikona-samo-dijagnostika.jpg,ikona-tajmer.jpg,ikona-auto.jpg,ikona-ifeel.jpg,ikona-G10-inverter.jpg
2017-10-30-12-12-40K12Sp-2.png
2017-11-02-11-34-27Kyato.png
3.5kW ( 12ка ) ИНВЕРТЕР клима уред. Бесплатна испорака. 3г гаранција!
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
KYATO
3.5
A++
6.1
4.0
0
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3700.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1070 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1070 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 47 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:27.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 545 X 255 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Не е на лагер
17.99000-26%
промотивна цена
22.99000
редовна цена

НАРАЧАЈСПОРЕДИ
ОПИС Автоматска дијагностика, i-Feel фунција, auto restart, sleep mode
ДИМЕНЗИИ
750 285 200
12 ION++S
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3700.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1070 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1070 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 47 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:27.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, јонизатор
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:750 X 285 X 200 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 545 X 255 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Не е на лагер
ОПИС:Автоматска дијагностика, i-Feel фунција, auto restart, sleep mode
17.990ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
VIOLA GWH12RB-K3DNA3G
GREE VIOLA GWH12RB-K3DNA3G
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 48℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40м2 ФУНКЦИИ: Вградена Wi-Fi контрола, автоматско прилагодување на температурата, автоматско одмрзнување, ја покажува ефикасноста на климата при греење и штеди на електрична енергија. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
26.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AERI R32
VIVAX ACP-12CH35AERI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-15°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
27.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
MSZ-EF35VE/MUZ-EF35VE
MITSUBISHI MSZ-EF35VE/MUZ-EF35VE
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Достапна во 3 бои : бела , црна и сребрена. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
60.29000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ