SUZUMI PLUS RAS-10PKVSG-E/RAS-10PAVSG-E
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ TOSHIBA
SUZUMI PLUS RAS-10PKVSG-E/RAS-10PAVSG-E
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.9/4.6)
253
SUZUMI PLUS RAS-10PKVSG-E/RAS-10PAVSG-E
44690
1.00
0.75
0
fiksna-cena
Опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со можност за неделен тајмер со 4 дневни поставувања, „Hi-Power“, „8ºC (заштита од замрзнување)“ функции (со доплата), 7во1 IAQ антибактериски филтрирачки систем, функција на самочистење, EUROVENT сертификат за квалитет.
30
12-48
3
3200.00
4800.00
2.5
600
750
2500/3200
IAQ филтер систем
1.00
600.00
23.00
-15
46
798
293
230
780
550
290
9.00
33.00
R32
ikona-a-plus3.jpg,ikona-bio-filter.jpg,ikona-dust-filter.jpg,ikona-R32-freon.jpg,ikona-greenje-15.jpg,ikona-ladenje-15.jpg,ikona-sleep-mode.jpg,ikona-eco-mode.jpg,ikona-self-cleaning.jpg,ikona-odmrznuvanje.jpg,ikona-samo-dijagnostika.jpg,ikona-tajmer.jpg,ikona-turbo.jpg,ikona-wifi-ready.jpg,ikona-auto.jpg,ikona-besumna.jpg,ikona-memory.jpg
2018-10-10-13-15-232017-10-09-11-08-47Untitled-1.png
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
TOSHIBA
2.5
A++
6.9
4.6
1
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3200.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/3200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:750 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:23.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:33.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:30 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:IAQ филтер систем
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
44.69000 НАРАЧАЈ СПОРЕДИ
ОПИС Опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со можност за неделен тајмер со 4 дневни поставувања, „Hi-Power“, „8ºC (заштита од замрзнување)“ функции (со доплата), 7во1 IAQ антибактериски филтрирачки систем, функција на самочистење, EUROVENT сертификат за квалитет.
ДИМЕНЗИИ
798 293 230
SUZUMI PLUS RAS-10PKVSG-E/RAS-10PAVSG-E
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.9/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3200.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/3200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:750 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:23.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:33.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:30 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:IAQ филтер систем
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:798 X 293 X 230 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
ОПИС:Опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со можност за неделен тајмер со 4 дневни поставувања, „Hi-Power“, „8ºC (заштита од замрзнување)“ функции (со доплата), 7во1 IAQ антибактериски филтрирачки систем, функција на самочистење, EUROVENT сертификат за квалитет.
44.690ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-09CH25AEYI R32
VIVAX ACP-09CH25AEYI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 2.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -32℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 30м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, јонизатор, ЕСО mode, 1W standby, BIO филтер, детектор за движење, контрола за влажност на воздухот, самодијагноза, тајмер, безшумна опција, греач на компресор, греач на кондензатор, контрола на влажност на воздух, дигитален екран, интелигентно одмрзнување, 3D airflow, двосмерен одвод на кондензат, турбо, sleep mode, self cleaning, 12 Fan Speed, заштита на вентил надворешна единица, iFeel фунција, louver position memory function, turbo фунција, memory функција, Wi-Fi ready. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
44.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
MSZ-SF25VE/MUZ-SF25VE
MITSUBISHI MSZ-SF25VE/MUZ-SF25VE
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 2.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25м2 ФУНКЦИИ: ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
37.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
Gold 42EQV025M/38EYV025M
CARRIER Gold 42EQV025M/38EYV025M
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 2.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25м2 ФУНКЦИИ: Eкстремно тивок и штедлив клима уред, најнова TWIN POTTARY компресорска технологија, Nano Silver Ginseng филтерска технологија, Eurovent сертификат, американски и светски лидер во делот на климатизација, греење и ладење. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
39.49000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ