CS/CU-KE35TKE
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ PANASONIC
CS/CU-KE35TKE
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/3.8)
251
CS/CU-KE35TKE
32990
36990
promo-cena
Made in Malesia
35
proverka
3
3900.00
4400.00
3.5
1090
1050
3400/3840
Анти бактериски филтер
2.00
762.00
38.00
-15
43
850
290
199
780
542
289
8.00
29.00
R410A
2017-09-22-16-15-5235.png
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
PANASONIC
3.5
A++
6.1
3.8
0
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3900.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3840 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1090 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:762.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:29.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 542 X 289 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Не е на лагер
32.99000-11%
промотивна цена
36.99000
редовна цена

НАРАЧАЈСПОРЕДИ
ОПИС Made in Malesia
ДИМЕНЗИИ
850 290 199
CS/CU-KE35TKE
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/3.8)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3900.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3840 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1090 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:762.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:29.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:850 X 290 X 199 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 542 X 289 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Не е на лагер
ОПИС:Made in Malesia
32.990ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
12ASW - H12A4/JAR3DI-EU
AUX 12ASW - H12A4/JAR3DI-EU
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Led дисплеј, i-feel функција за дување, blue fin кондензаторска технологија. ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
22.49000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CL/1U35MEEFRA
HAIER TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CL/1U35MEEFRA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -25℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: 180° sine wave DC Inverter технологија со IntelligentAir, Super Quiet mode, Comfortable sleep mode - режими на работа , Eurovent сертификат, можност за Wi-Fi управување, функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
27.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
CH-S12FTXQ VERITAS
C&H CH-S12FTXQ VERITAS
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 48℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: 7 степени на филтрација на воздух, 2017 модел, Wi-Fi управување, iFeel функција, turbo функција, G-Matrix, CH 7-SKY tehnology - 7 степени на филтрација. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
23.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ