MSZ-EF35VE/MUZ-EF35VE
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ MITSUBISHI
MSZ-EF35VE/MUZ-EF35VE
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.6/4.6)
190
MSZ-EF35VE/MUZ-EF35VE
60290
0
Достапна во 3 бои : бела , црна и сребрена.
35
proverka
3
4000.00
5500.00
3.5
910
955
3500/4000
Силвер-Јонизирачки филтер
762.00
49.00
-15
46
895
299
195
800
550
285
11.50
35.00
Еколошки фреон
2016-10-18-08-00-39135145644.mitsubishi-msz-ef35ve.jpg,2016-10-18-08-00-39MUZ-FH25VE.jpg
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
MITSUBISHI
3.5
A+++
8.6
4.6
0
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:910 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:955 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:762.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: l/h
НИВО НА БУЧАВА:49.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:35.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:Еколошки фреон
ФИЛТРИ:Силвер-Јонизирачки филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 285 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Не е на лагер
60.29000 НАРАЧАЈ СПОРЕДИ
ОПИС Достапна во 3 бои : бела , црна и сребрена.
ДИМЕНЗИИ
895 299 195
MSZ-EF35VE/MUZ-EF35VE
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.6/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:910 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:955 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:762.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: l/h
НИВО НА БУЧАВА:49.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:35.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:Еколошки фреон
ФИЛТРИ:Силвер-Јонизирачки филтер
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:895 X 299 X 195 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 285 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Не е на лагер
ОПИС:Достапна во 3 бои : бела , црна и сребрена.
60.290ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-12CH35AEMI R32
VIVAX ACP-12CH35AEMI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, висока ефикасност, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory функција, турбо, комплетно вградена SMART WiFi функција! ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
21.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
CS-TZ35TKEW
PANASONIC CS-TZ35TKEW
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
44.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
SUZUMI PLUS RAS-13PKVSG-E/RAS-13PAVSG-E
TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-13PKVSG-E/RAS-13PAVSG-E
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40м2 ФУНКЦИИ: Опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со можност за неделен тајмер со 4 дневни поставувања, „Hi-Power“, „8ºC (заштита од замрзнување)“ функции (со доплата), 7во1 IAQ антибактериски филтрирачки систем, функција на самочистење, EUROVENT сертификат за квалитет. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
51.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ