LOMO ECO Premium GWH12QB-K3DNB4D
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ GREE
LOMO ECO Premium GWH12QB-K3DNB4D
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
183
LOMO ECO Premium GWH12QB-K3DNB4D
22990
1.50
1.00
0
fiksna-cena
Вградена SMART Wi-Fi контрола, интелигентен auto-restart, удобен sleep curves, led екран, тајмер, интелигентно одмрзнувае, auto clean, G10 авто дијагностика, auto restart, турбо.
35
proverka
10
3600.00
3800.00
3.5
997
942
3200/3400
Bio-филтер, Филтер за прашина
1.40
560.00
42.00
-15
48
790
275
200
842
596
320
9.00
29.00
R410A
ikona-a-plus3.jpg,ikona-dust-filter.jpg,ikona-R410-freon.jpg,ikona-greenje-15.jpg,ikona-G10-inverter.jpg,ikona-jonizator.jpg,ikona-sleep-mode.jpg,ikona-eco-mode.jpg,ikona-self-cleaning.jpg,ikona-odmrznuvanje.jpg,ikona-tajmer.jpg,ikona-turbo.jpg,ikona-wifi.jpg,ikona-ifeel.jpg,ikona-memory.jpg,ikona-auto.jpg
2018-07-24-14-01-19lomoeconew.png,2016-10-04-09-07-54w.jpg
2018-05-22-17-34-04lomo-fb6-eco.png
3.4kW ( 12ka ) ИНВЕРТЕР клима уред. Бесплатна достава. 10г гаранција!
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
GREE
3.5
A++
6.1
4.0
0
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:997 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:942 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:560.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 48 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:29.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Bio-филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:842 X 596 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА:Не е на лагер
22.99000 НАРАЧАЈ СПОРЕДИ
ОПИС Вградена SMART Wi-Fi контрола, интелигентен auto-restart, удобен sleep curves, led екран, тајмер, интелигентно одмрзнувае, auto clean, G10 авто дијагностика, auto restart, турбо.
ДИМЕНЗИИ
790 275 200
LOMO ECO Premium GWH12QB-K3DNB4D
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:997 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:942 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:560.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 48 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:29.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Bio-филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:790 X 275 X 200 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:842 X 596 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА:Не е на лагер
ОПИС:Вградена SMART Wi-Fi контрола, интелигентен auto-restart, удобен sleep curves, led екран, тајмер, интелигентно одмрзнувае, auto clean, G10 авто дијагностика, auto restart, турбо.
22.990ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
VIOLA GWH12RB-K3DNA3G Gold
GREE VIOLA GWH12RB-K3DNA3G Gold
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 48℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40м2 ФУНКЦИИ: Вградена Wi-Fi контрола, автоматско прилагодување на температурата, автоматско одмрзнување, ја покажува ефикасноста на климата при греење и штеди на електрична енергија. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
25.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
CS/CU-KE35TKE
PANASONIC CS/CU-KE35TKE
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Made in Malesia ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
32.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
MSZ-EF35VE/MUZ-EF35VE
MITSUBISHI MSZ-EF35VE/MUZ-EF35VE
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Достапна во 3 бои : бела , црна и сребрена. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
60.29000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ