TC32H3-12410B
СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ TESLA
TC32H3-12410B
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):B (3.02/3.41)
173
TC32H3-12410B
13590
1.00
0.75
14990
promo-cena
Tехнологијата за елиминација на мувла и бактерии, restart, одмрзнување, тивок режим на работа и автоматска дијагностика.
35
vednas
3
3200.00
3500.00
3.5
1060
1025
3200/3500
Јонизатор, Технологијата за елиминација на мувла и бактерии
0.00
500.00
40.00
-7
43
745
250
195
715
540
235
9.00
28.00
R410A
2016-07-28-14-30-38teslaonoff.png
СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ
TESLA
3.5
slajder,promotiven
B
3.02
3.41
5
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3200.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1060 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1025 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:500.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:28.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Јонизатор, Технологијата за елиминација на мувла и бактерии
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:715 X 540 X 235 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
13.59000-9%
промотивна цена
14.99000
редовна цена

НАРАЧАЈСПОРЕДИ
ОПИС Tехнологијата за елиминација на мувла и бактерии, restart, одмрзнување, тивок режим на работа и автоматска дијагностика.
ДИМЕНЗИИ
745 250 195
TC32H3-12410B
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):B (3.02/3.41)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3200.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1060 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1025 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:500.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:28.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Јонизатор, Технологијата за елиминација на мувла и бактерии
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:745 X 250 X 195 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:715 X 540 X 235 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
ОПИС:Tехнологијата за елиминација на мувла и бактерии, restart, одмрзнување, тивок режим на работа и автоматска дијагностика.
13.590ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-12CH35AES
VIVAX ACP-12CH35AES
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Висока eфикасност, прикажување на само дијагноза, 1 W standby, заштита на вентил надворешна единица, интелегентно отопување, јонизтор, индикатор за истекување на гасот за разладување, self cleaning, 12 fan speed, follow me, побрза инсталација, побрзо одржување, брзо чистење, eдинствен дизајн, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, мanual on/off. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
16.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AED
VIVAX ACP-12CH35AED
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, прикажување на само диагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1W standby, турбо, заштита на вентил надворешна единица, интелегентно отопување, 12 fan speed, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
14.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
VSA10-12WE
VOX VSA10-12WE
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД 0℃ ДО 0℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Wi-Fi ready, функција за самочистење, i-feel систем, i-favour систем, тајмер, auto-restart, deep sleep mode. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
20.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ