ACP-12CH35AEZI
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ VIVAX
ACP-12CH35AEZI
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
122
ACP-12CH35AEZI
20990
1.25
1.00
0
fiksna-cena
Висока ефикасност, прикажување на само диагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1 W standby, cold catalyst филтер, опсег на оперативно работно греење (-15°C), турбо, заштита на вентил надворешна единица 4.2 design, безшумна операција, интелегентно отопување, 12 fan speed, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.
35
vednas
3
4100.00
4220.00
3.5
1256
1154
3520/3810
Cold catalyst филтер
1.20
520.00
38.00
-15
50
800
275
188
770
555
300
7.20
25.20
R410A
ikona-a-plus3.jpg,ikona-dust-filter.jpg,ikona-R410-freon.jpg,ikona-greenje-15.jpg,ikona-odmrznuvanje.jpg,ikona-turbo.jpg,ikona-self-cleaning.jpg,ikona-tajmer.jpg,ikona-samo-dijagnostika.jpg,ikona-besumna.jpg,ikona-memory.jpg,ikona-auto.jpg,ikona-sleep-mode.jpg,ikona-ifeel.jpg
2016-10-04-09-50-45aezi-klimi.png,2016-10-04-09-49-55aezi-klimi2.jpg
2017-11-02-11-17-20aezi-fb3.png
3.8kW ( 12ка ) ИНВЕРТЕР. Бесплатна испорака. 3г гаранција!
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
VIVAX
3.5
1
A++
6.1
4.0
0
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1256 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1154 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:520.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.20 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Не е на лагер
20.99000 НАРАЧАЈ СПОРЕДИ
ОПИС Висока ефикасност, прикажување на само диагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1 W standby, cold catalyst филтер, опсег на оперативно работно греење (-15°C), турбо, заштита на вентил надворешна единица 4.2 design, безшумна операција, интелегентно отопување, 12 fan speed, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.
ДИМЕНЗИИ
800 275 188
ACP-12CH35AEZI
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1256 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1154 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:520.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.20 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:800 X 275 X 188 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Не е на лагер
ОПИС:Висока ефикасност, прикажување на само диагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1 W standby, cold catalyst филтер, опсег на оперативно работно греење (-15°C), турбо, заштита на вентил надворешна единица 4.2 design, безшумна операција, интелегентно отопување, 12 fan speed, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.
20.990ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-12CH35AEQI
VIVAX ACP-12CH35AEQI
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1W standby, турбо, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, 12 Fan Speed, безшумна опција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
20.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AEXI
VIVAX ACP-12CH35AEXI
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
18.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VE
MITSUBISHI MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VE
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40м2 ФУНКЦИИ: 3D Isee сензор - инфрацрвен сензор кој ја мери температурата. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
63.59000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ