U-CROWN GWH12UB-K3DNA4F
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ GREE
U-CROWN GWH12UB-K3DNA4F
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (7.0/4.6)
112
U-CROWN GWH12UB-K3DNA4F
39990
1.00
0.75
71990
promo-cena
Вградена SMART Wi-Fi контрола.
40
proverka
10
4450.00
5400.00
3.5
920
970
3500/3600
Bio-филтер
1.40
720.00
43.00
-30
54
860
305
170
899
596
378
12.50
44.50
R410A
ikona-a-plus4.jpg,ikona-bio-filter.jpg,ikona-dust-filter.jpg,ikona-coldPlasma-filter.jpg,ikona-R410-freon.jpg,ikona-greac1.jpg,ikona-greac2.jpg,ikona-greenje-30.jpg,ikona-G10-inverter.jpg,ikona-jonizator.jpg,ikona-sleep-mode.jpg,ikona-eco-mode.jpg,ikona-self-cleaning.jpg,ikona-odmrznuvanje.jpg,ikona-greenje8.jpg,ikona-wifi.jpg,ikona-turbo.jpg,ikona-tajmer.jpg,ikona-samo-dijagnostika.jpg,ikona-auto.jpg,ikona-besumna.jpg,ikona-ifeel.jpg,ikona-memory.jpg,ikona-3D-airflow.jpg
2016-11-24-13-22-45u-crownew.png,2019-11-06-14-11-55I81426.jpg
2019-11-06-14-13-41ucrown-fb1.png
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
GREE
3.5
slajder
A+++
7.0
4.6
0
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4450.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:920 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:970 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:720.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -30 ℃  ДО 54 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:44.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:899 X 596 X 378 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА:Не е на лагер
39.99000-79%
промотивна цена
71.99000
редовна цена

НАРАЧАЈСПОРЕДИ
ОПИС Вградена SMART Wi-Fi контрола.
ДИМЕНЗИИ
860 305 170
U-CROWN GWH12UB-K3DNA4F
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (7.0/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4450.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:920 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:970 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:720.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -30 ℃  ДО 54 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:44.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:40 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:860 X 305 X 170 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:899 X 596 X 378 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА:Не е на лагер
ОПИС:Вградена SMART Wi-Fi контрола.
39.990ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
G-Tech GWH12AEC-K6DNA1A
GREE G-Tech GWH12AEC-K6DNA1A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -22℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40м2 ФУНКЦИИ: Вграден Wi-Fi модул, интелигентно одмрзнување, i Feel фунција, тајмер, турбо режим на работа, led дисплеј, само-дијагностика . ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
33.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AEQI R32
VIVAX ACP-12CH35AEQI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1W standby, вградена smart wi-fi контрола, турбо, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, 12 Fan Speed, безшумна опција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
19.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
12ASW - H12A4/JAR3DI-EU
AUX 12ASW - H12A4/JAR3DI-EU
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Led дисплеј, i-feel функција за дување, blue fin кондензаторска технологија. ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
22.49000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ