LOMO LCLH GWH12QC-K3DNB4G
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ GREE
LOMO LCLH GWH12QC-K3DNB4G
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
106
LOMO LCLH GWH12QC-K3DNB4G
30990
1.50
1.00
0
fiksna-cena
G10 inverter технологија, превенција од ладен воздух, auto clean, iFeel, тајмер, интелигентно одмрзнување, cold plazma.
40
vednas
10
3960.00
5130.00
3.5
1084
989
3500/3670
Bio-филтер, Филтер за прашина
1.40
660.00
42.00
-20
43
845
289
209
776
540
320
10.00
29.00
R410A
ikona-a-plus3.jpg,ikona-dust-filter.jpg,ikona-coldPlasma-filter.jpg,ikona-R410-freon.jpg,ikona-greac1.jpg,ikona-greac2.jpg,ikona-greenje-20.jpg,ikona-G10-inverter.jpg,ikona-jonizator.jpg,ikona-sleep-mode.jpg,ikona-odmrznuvanje.jpg,ikona-self-cleaning.jpg,ikona-samo-dijagnostika.jpg,ikona-tajmer.jpg,ikona-turbo.jpg,ikona-auto.jpg,ikona-ifeel.jpg,ikona-memory.jpg,ikona-wifi.jpg
2017-09-22-11-01-17lomo_LCLH.png
2017-09-22-16-32-41lomo-fb4-lclh.png
3.67kW ( 12ка ) ИНВЕРТЕР клима уред. Бесплатна испорака. 10г гаранција!
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
GREE
3.5
slajder,promotiven
A++
6.1
4.0
10
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3960.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5130.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3670 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1084 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:989 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:660.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:29.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:40 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Bio-филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:776 X 540 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
30.99000 НАРАЧАЈ СПОРЕДИ
ОПИС G10 inverter технологија, превенција од ладен воздух, auto clean, iFeel, тајмер, интелигентно одмрзнување, cold plazma.
ДИМЕНЗИИ
845 289 209
LOMO LCLH GWH12QC-K3DNB4G
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3960.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5130.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3670 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1084 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:989 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:660.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:29.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:40 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Bio-филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:845 X 289 X 209 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:776 X 540 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
ОПИС:G10 inverter технологија, превенција од ладен воздух, auto clean, iFeel, тајмер, интелигентно одмрзнување, cold plazma.
30.990ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
HANSOL -30 GWH12TB-S3DBA3E
GREE HANSOL -30 GWH12TB-S3DBA3E
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -30℃ ДО 48℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40м2 ФУНКЦИИ: Вградена smart Wi-Fi контрола, G10 inverter технологија, iFeel, auto restart, comfortble sleep mode, quite mode,превенција од ладен воздух, two-stage compressor. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
44.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AEVI GOLD
VIVAX ACP-12CH35AEVI GOLD
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, јонизатор, eco mode, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи, Wi-Fi ready, ѕиден сплит систем, dc инвертер design 6.9 4.1 црна-златна, super V-дизајн во златна и бела боја, top vivax модел, 8 °C греење, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
33.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
MSZ-DM35VA/MUZ-DM35VA
MITSUBISHI MSZ-DM35VA/MUZ-DM35VA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -10℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Wi-Fi ready. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
36.29000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ