CS-FZ35UKE
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ PANASONIC
CS-FZ35UKE
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3900.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3840 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1070 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:800.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:27.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 542 X 289 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: Не е на лагер
34.99000-16%промотивна цена 40.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС Тајмер, аuto reset, turbo mode, sleep mode.
ДИМЕНЗИИ
850 290 199
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
CS/CU-KE35TKE
PANASONIC CS/CU-KE35TKE
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3400/3840 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Made in Malesia ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
32.99000 36.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
CS-FZ35UKE
PANASONIC CS-FZ35UKE
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3400/3840 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Тајмер, аuto reset, turbo mode, sleep mode. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
34.99000 40.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
CS-TZ35TKEW
PANASONIC CS-TZ35TKEW
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3500/3570 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
44.99000 51.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ