12ASW - H12F4/FCRI
СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ AUX
12ASW - H12F4/FCRI
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3700.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3700/3800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1150 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1053 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:570.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:0.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -5 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:0.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:/
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:0 X 0 X 0 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА: Не е на лагер
15.99000-5%промотивна цена 16.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС /
ДИМЕНЗИИ
800 300 198
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
12ASW - H12F4/FCRI
AUX 12ASW - H12F4/FCRI
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+ МОЌНОСТ: 3700/3800 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -5℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
15.99000 16.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ