AC120 ECO M
СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ HYUNDAI
AC120 ECO M
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (3.21/3.61)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3500.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3660.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3660 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1095 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1055 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:578.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: l/h
НИВО НА БУЧАВА:36.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.10 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.10 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА:7 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
15.80000 НАРАЧАЈ
ОПИС Led диспеј , аутостарт.
ДИМЕНЗИИ
805 285 194
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
AC120 ECO M
HYUNDAI AC120 ECO M
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3500/3660 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Led диспеј , аутостарт. ГАРАНЦИЈА: 7 ГОДИНИ
15.80000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ